Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STF


Den ökade smittspridningen av Covid-19 gör att Svenska Tyngdlyftningsförbundet tvingas besluta att ställa in ungdoms-SM i Olofström den 7-8 november.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelses arbetsutskott (AU) beslutade på sitt möte på söndagskvällen att ändra i riktlinjerna vad som gäller för tävlingar så att det är okej för den som är 70 år och äldre att lyfta och döma etc.
 
Rättelse angående Patricia Strenius svenska rekord.
 

Preliminära serietabeller

(2020-10-26 11:38)
Allsvenska serien 2020 är till sist avklarad. En omgång, den andra, fick ställas in. Ett stort tack till alla, föreningar och aktiva, som ställde upp. Trots ett antal nollade resultat blev det till slut ändå många fina resultat.
 

Resultat Elitserien

(2020-10-25 18:05)
HAK Greppet vann herrarnas Elitserie och Stockholms AK vann damernas Elitserie.
 
Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för kvartal 3 2020 senast den 26 oktober kl 12. Så här fungerar det!
 
På grund av oroligheterna i det Internationella Tyngdlyftningsförbundet (IWF) hade det Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) under söndagen ett extrainsatt styrelsemöte.
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. På den här sidan får du reda på mer om stödet och ansökan.
 
I samband med JSM delades Ungdomsfondens diplom ut till de som tidigare i år fått stipendiemedel.
 
Efter serieomgång 3 skickade Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) ut en enkät till deltagande föreningar som nu sammanställts. Utefter inspelen tydliggör STF nu sina riktlinjer under coronapandemin.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) har gjort klart med AK Nilas som arrangör för senior-SM på dam- och herrsidan 2020.
 
Här hittar du protokollet från Svenska Tyngdlyftningsförbundets (STF) styrelsemöte söndagen den 4 oktober.
 

Elitserierna justerade

(2020-10-08 14:18)
Enligt Seriebestämmelserna ska de två sista lagen i respektive Elitserie flyttas ned till division 1 efter tre omgångar. Detta har nu gjorts och Elitserierna innehåller åtta lag.
 

Resultat U14 serien

(2020-10-08 10:48)
De ordinarie serieomgångarna av U14-serien ställdes in på grund av pågående pandemi. Däremot har omgång 3 nu genomförts med gott resultat.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet är glada att kunna presentera en ny arrangör på nytt datum för ungdoms-SM. Olofström Fritidsklubb kommer, med uppbackning av Ronneby AK, att arrangera tävlingen i Dannfältshallen i Olofström den 7-8 november.
 

Eleiko

RF

SSF

STF

Vår klubb är vaccinerad mot doping

Postadress:
Borås AK - Styrkelyft
Getängsvägen 6
50468 Borås

Kontakt:
Tel: 033100940
E-post: borasak@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

 

 Följ oss på Instagram